Thomas Beck og Beck-familien kjøper ut Treschow-familien av byggevareselskapet Carlsen Fritzøe AS.

Beck kjøper ut Treschow - blir eneeier i Carlsen Fritzøe

Beck Holding AS kjøper ut Treschow Fritzøe AS og overtar 100 prosent av byggevareselskapet Carlsen Fritzøe AS.

Det betyr at det er Beck-familien i Sandefjord med arbeidende styreformann Thomas Beck i spissen som nå overtar 100 prosent av byggevareselskapet Carlsen Fritzøe AS.

Beck-familien har over 100 års fartstid i byggevarebransjen med utgangspunkt i det Sandefjord-baserte selskapet H. Carlsen AS.

H. Carlsen AS fusjonerte med Fritzøe Handel AS i desember 2006 og etablerte Carlsen Fritzøe AS hvor Treschow-familien og Beck-familien ble 50/50 partnere.

Selskapet har hatt en god utvikling i de påfølgende elleve årene etter fusjonen og driver i dag 25 byggevarehus. Omsetningen i selskapet vil passere to milliarder i 2017.

- Da Treschow Fritzøe åpnet for å selge, ønsket jeg å benytte muligheten til å overta hele Carlsen Fritzøe, sier arbeidende styreformann Thomas Beck i en pressemelding.

- Vi har hatt et godt eiersamarbeid siden vi fusjonerte i 2006, og både etableringen som egen kjede i 2013 og veksten i antall varehus de senere år, har vært vellykkede grep som gjør at selskapet har en sterk markedsposisjon. Det tydelige konseptet med Carlsen Fritzøe som den lokale byggevarespesialisten, sammen med selskapets effektive drift og gode lønnsomhet, gjør at jeg ser spennende muligheter fremover, sier Beck i meldingen.

Som eiere er vi glad for å ha fått til eiermessig kontinuitet og ser frem til å utvikle selskapet videre sammen med våre ansatte.