Thomas Støkken

- Et imponerende samlingspunkt for bransjen

Thomas Støkken, den nye administrerende direktøren i Løvenskiold Handel, deltok i år på Bygg Reis Deg for første gang. - Messen har imponert meg på alle måter, sier Støkken.

Maxbo Proff og Maxbo Teknikk var tungt til stede under årets Bygg Reis Deg. På sin 350 kvadratmeter store stand har de gjennomført miniseminarer gjennom alle dagene. 40 Maxbo-ansatte har vært på plass, for å møte kunder og vise frem hva Maxbo har å by på.

Tro på fremtiden
– Bygg Reise deg er en stor og viktig satsing for oss. Her treffer vi både kjente kunder og leverandører og knytter nye verdifulle kontakter. Spesielt er det spennende å snakke med morgendagens håndverkere, som i dag tar sin fagutdannelse. De er fulle av entusiasme og tro på næringen, sier Støkken, som begynte i jobben hos Løvenskiold Handel i august.

Maxbo-standen fikk onsdag besøk av Kronprinsen, og Støkken opplevde å få møte en svært engasjert representant for Kongehuset.
– Det var utrolig hyggelig å få møte Kronprinsen. Han var svært interessert i både standen, Maxbo og næringen. En slik oppmerksomhet er motiverende for oss alle, sier Støkken.
Han er også imponert over profesjonaliteten hos svært mange av utstillerne.
– Spesielt standene til Glava og Norgips imponerte meg med gode møteplasser, sier Støkken

Skal følges opp
Støkken har aldri besøkt Bygg Reis Deg tidligere, og var imponert over gjennomføringen.
– Dette er en messe som er profesjonell på alle områder, og virker som et fantastisk samlingspunkt for bransjen. Både foredrag, utstillingen og alt det praktiske rundt har fungert prikkfritt. Og deltakelsen ser ut til å ha vært svært god, hvis man dømmer etter hvor mange som har vært innom standen vår, sier Maxbo-sjefen.
Nå skal han snart samle sine ansatte og evaluere årets gjennomføring.
– Vi er ikke her for moro skyld. Alle ansatte har hatt krav om å komme i kontakt med et godt antall nye kunder. I ukene fremover skal alle nye kontakter følges opp, og forhåpentligvis er dette folk vi gjør forretning med i fremtiden, sier Støkken.