Bygg Reis Deg ble en suksess

Bygg Reis Deg 2017 er nå over - og samlingen på Lillestrøm ble den store byggfesten både arrangøren og utstillerne håpet på.

Det var lagt ned en solid jobb fra arrangørens side i forkant av årets store samling. 564 utstillere fordelt på rundt 19.500 kvadratmeter sto onsdag klare til å ta imot publikum - og publikum kom i store mengder. Totalt var det 42.535 personer innom dørene i løpet av de fire dagene messen varte – dette er 1.176 mer enn på samme antall dager i 2015.

Det er likevel selvsagt ikke bare antall besøkende som er viktig – men også hvem som kom. Bygg Reis Deg har den senere tiden i stadig større grad dreid messen inn mot proffmarkedet – og det var også den profesjonelle delen av markedet som valgte å komme til messen – i hvert fall frem til lørdag som naturlig nok hadde et større innslag fra privatmarkedet. Dette er en retning messen må holde på også i tiden frem mot neste arrangement - Bygg Reis Deg må være proffenes møtested.

Byggeindustrien har vært tungt til stede både med egen stand og en rekke ansatte på arrangementet. Tilbakemeldingene vi har fått har vært meget positive på vegne av messen og kvaliteten på de besøkende. Utstillerne har fått mye ut av messen – og brorparten forteller at dette er den beste messen de noen sinne har deltatt på. Bedre skussmål kan egentlig ikke messen og arrangøren få – fornøyde utstillere og besøkende kommer selvsagt tilbake.

Bygg Reis Deg ble dermed den store møteplassen for hele byggenæringen arrangøren i forkant håpet dette skulle bli. Ser man på kvaliteten på utstillingen, de mange besøkende og hele arrangementet sett under ett – er dette er tidenes beste Bygg Reis Deg. Den virkelige fasiten får vi noe frem i tid når innsalget for Bygg Reis Deg 2019, som for øvrig arrangeres i perioden 16. til 19. oktober 2019, starter opp. Vi blir meget overrasket om ikke den utstillingen også blir fullbooket

Det ble i forkant av årets messe lagt ned store ressurser i å videreutvikle Bygg Reis Deg som en konferansearena, i tillegg til en utstilling. Dette ble gjort gjennom konseptet Det norske byggemøte – med totalt rundt 100 konferanser og seminarer. Det ble lagt opp til et spennende program – med en rekke dyktige foredragsholdere. Dette konseptet er noe som skal videreutvikles til messen om to år. Det er ikke noen lett oppgave å fylle så mange konferanser og seminarer med mange deltakere, og det skal bli spennende å se hvordan dette konseptet skal videreutvikles.

Foran neste messe i 2019 vil det nok også jobbes enda mer med å motivere flere til å bruke kollektive alternativer for å komme seg til messen - slik at man finner løsninger som gjør at trafikken flyter bedre.