Stefan Skoogh (t.v.) og Conny Eklund i Prewex kan fortelle om stor interesse for den nye vannlåsen på Bygg Reis Deg.

Lanserte smart vannlås på Bygg Reis Deg

Det finske selskapet Prevex presenterte sin vannlås EasyClean for det norske publikum på Bygg Reis Deg – og de kan melde og meget god respons på konseptet.

- EasyClean-vannlåsen har vært i bruk i Sverige i rundt to år, og har solgt meget bra. Løsningen har vært i Norge også en periode allerede, men nå intensiverer vi satsingen i det norske markedet, og jobber for å komme inn hos flere av de store grossistene – og er blant annet i samtaler med Brødrene Dahl, sier forteller Stefan Skoogh i Prewex. Skoogh er ansvarlig for det finske selskapets satsing i Norge.

- EasyClean er enkelt fortalt en ny vannlåsmodell som kan rengjøres enkelt og greit uten å sku løs vannlåsen eller måtte utføre demontering som medfører slitasje på pakningene. Man kan bare løfte ut bunnventilen, rengjøre den og sette den på plass igjen, forteller Skoogh.

Det gjør også at om man mister et smykke, en øredobb eller andre viktige gjenstander – kan de enkelt plukkes opp igjen.

- Selve monteringen av vannlåsen gjør folk enkelt på 10 minutter. Ettersom løsningen vil kunne hindre slitasje på rørinstallasjonene, er dette noe også forsikringsselskapene opptatt av. Vi jobber nå med den svenske forsikringsbransjen rundt denne løsningen, legger Skoogh til.

Både Skoogh og kollega Conny Eklund forteller om stor interesse rundt konseptet på Bygg Reis Deg.

- Nå skal vi jobbe hardt for å få løsningen ut til forbrukerne, sier de.

Prewex er en av Europas største produsenter av vannlåser – og har egen fabrikk i Finland og Polen.