<p>Salgssjef Eivind L. Røed og daglig leder Obed Dyre i Layher.</p>

Forskriftsmessig fra Layher

– Vi ser at forskriftskravene ikke følges av alle aktørene i bransjen. Det er trist, sier salgssjef Eivind L. Røed i Layher.

Stillasprodusenten Layher er opptatt av å ha orden i sysakene og fremhever på Bygg Reis Deg at det skal være formålstjenlig for aktørene i bransjen å investere i trygge og gode stillasløsninger.

– Layher tilbyr sikre, gode og effektive løsninger der alle deler som kreves for et forskriftsmessig stillas følger med, sier salgssjef Eivind L. Røed i Layher.

I Layher legger de likevel ikke skjul på stor grad av frustrasjon over at dette ikke følges av alle aktører i bransjen.

– Vi ser at forskriftskravene ikke følges av alle aktørene i bransjen. Det er trist, sier Røed til Byggeindustrien.

Han legger til at den vanlige mannen i gata eller ikke alltid vet hvilke løsninger som faktisk kreves for at arbeider i høyden skal bli utført på en forskriftsmessig måte.

– Vi er imidlertid glad for at det har blitt innført stillaskurs og er glad for at så mange har deltatt på stillaskurs, fastslår han.

Layher kan på Bygg Reis Deg presentere en hjørneløsning som er ny for året.

(Saken fortsetter under bildet)

Ny hjørneløsning.

– Så vidt vi vet er vi alene på markedet med denne løsningen per i dag. Dette er smart løsning som gjør at ikke oppstår hull i stillasløsningene, sier daglig leder Obed Dyre i Layher.

Karene på Layher-standen kan opplyse at det har vært en umiddelbar wow-effekt fra byggmestere og entreprenører for den nye hjørneløsningen.

– Så dette er løsninger utleieselskapene vil ta inn?

– Absolutt, våre store kunder er opptatt av å være oppdatert, sier Dyre.