Lefdal Installasjon AS kjøper Billkvam & Fagerhaug AS

Lefdal Installasjon fortsetter å vokse og overtar 100 prosent av aksjene i den Oslo-baserte installasjonsbedriften Billkvam & Fagerhaug AS.

Billkvam & Fagerhaug omsatte i 2016 for i overkant av 50 millioner kroner.

- Vi er glad og stolte over å få muligheten til å innlemme Billkvam & Fagerhaug i vår virksomhet. Selskapet utfyller Lefdal Installasjon sin vekst- og posisjoneringsstrategi på en god måte gjennom at selskapet har et godt grep om segmentet for mellomstore prosjekt- og serviceoppdrag i Oslo Øst og Nord, mens Lefdal Installasjon har en sterk posisjon mot store entrepriser og rammeavtaler, sier ledelsen ved Anders Kapstad og Tom Andersen i Lefdal Installasjon i en pressemelding.

- Kombinasjonen av faglig kompetanse, sterk markedsposisjon og en god kremmerånd i Billkvam & Fagerhaug, er et godt fundament å vokse videre på for Lefdal Installasjon, legger de til.

Billkvam & Fagerhaug vil bli et 100 prosent eid datterselskap av Lefdal Installasjon og fortsetter som en selvstendig enhet under ledelse av Thorbjørn Herbrandsen. Kunder og leverandører vil med andre ord fortsette å forholde seg direkte til Billkvam & Fagerhaug. Lefdal Installasjon vil bidra med kompetanse og kundestøtte for å understøtte Billkvam & Fagerhaugs lønnsomme vekst.

- Dette er en vinn-vinn situasjon; til kundens beste får Billkvam & Fagerhaug anledning til å drive virksomheten i den samme ånden vi alltid har drevet etter. Samtidig får vi dra nytte av systemverdiene i Lefdal Installasjon, sier daglig leder Thorbjørn Herbrandsen.

- Sammen med Lefdal Installasjon vil vi trygge fremtiden ytterligere for våre ansatte samtidig som vi vil bli i stand til å yte enda bedre service og bidra med kompetanse overfor våre kunder, legger han til.