Fornøyd Consto-trio styrker posisjonen i det svenske byggemarkedet ved å etablere seg i Stockholmsregionen. Fra venstre: Styreleder i Consto AB, Michael Johansson, adm. direktør i Consto AS, Hans Kristian Seterlund og VD i Consto AB/Byggbolaget i Värmland AB, Lasse Vikström. Foto: Consto.

Consto satser i Stockholm

Consto, som høsten 2016 gikk inn i Sverige gjennom oppkjøpet av Byggbolaget i Värmland AB i Karlstad, intensiverer innsatsen og etablerer seg i Stockholmsregionen.

Det skjer gjennom overtagelse av byggeleder- og prosjektutviklingsselskapet,
New Construction Konsult AB, med hovedkontor i Sollentuna i Stockholm. Selskapet, som har 11 ansatte, endrer navn til Consto Öst AB og inngår som datterselskap i Consto AB, sammen med Byggbolaget i Värmland AB.

- Consto har en god utvikling i Sverige, og vi tror på en omsetning i 2017 på ca. 1,5 milliarder kroner, sier VD Lasse Vikström i Consto AB i en pressemelding.

Ifølge Vikström har Consto flere prosjekter på gang i Stockholmsområdet.
- Dette er et ledd i vår satsning i Sverige, sier adm. direktør Hans Kristian Seterlund i Consto AS. Han er godt fornøyd med utviklingen for Constos svenske satsning. - Med de mange oppdrag som kommer i Sverige er det helt avgjørende å sikre kapasitet med dyktige prosjekt- og anleggsledere, samtidig som vi har ledelse med gode nettverk i markedet. Jeg er ikke i tvil om at forutsetningen for å lykkes som entreprenør i Sverige, er å bygge opp virksomheten med svensk ledelse og svensk kultur, sier Hans Kr. Seterlund.