Styreleder i Workinntoppen AS, Åge Fossum og Constos prosjektleder, Torgeir Ingebrigtsen, er enige om at Workinntoppen både er et godt bo-område og et imponerende byggeprosjekt. Foto: Lars Johnsgård Jensen

Consto får nytt byggetrinn på Workinntoppen i Tromsø

Profier AS og Barlindhaug Eiendom AS går i gang med den tiende boligblokken på Tromsøs største boligprosjekt, Workinntoppen.

Når det står ferdig utbygd ved årsskiftet 2019/20, består av prosjektet av 480 boliger, fordelt på 15 boligblokker samt et underjordisk parkeringsanlegg med plass til 570 biler.

Consto har fått oppdraget å bygge 29 leiligheter inkl. seks hybler i bygg E2 med en kontraktssum på cirka 72 millioner kroner eks. mva, melder entreprenøren i en pressemelding.
Ifølge Constos prosjektleder Torgeir Ingebrigtsen, har byggetrinnet et samlet BTA på 3 823m2, som inkluderer parkeringsanlegg i p-hus med parkeringsheis. Byggestart er primo august med overlevering 15. september 2018.
Utbyggergruppen bak Workinntoppen melder om godt boligsalg.

- Vi har igangsatt 331 leiligheter og solgt 286, hvorav 12 boliger i bygg E2 som igangsettes i august, opplyser Åge Fossum, styreleder i byggherreselskapet Workinntoppen AS. I motsetning til signaler fra andre deler av landet, er vår opplevelse at boligmarkedet i Tromsø velfungerende med en god balanse mellom tilbud og etterspørsel, sier styrelder Åge Fossum i Workinntoppen AS.
Workinntoppen er ett av Constos største prosjekter. Selskapet har så langt sikret seg oppdrag for nærmer 900 millioner kroner i prosjektet som har en samlet entreprisekostnad på 1,6 milliarder kroner.
Workinntoppen AS: Eid av Profier AS og Barlindhaug Eiendom AS. Profier AS er eid med 80% av Bjørn Rune Gjelsten og 20% av Lasse Lundhaug.