Ny HMS-sjef i Firesafe

Heidi Rebekka Abantao er ansatt som ny HMS- og KS-sjef i Firesafe.

Abantao er fra 1. juli ansatt som ny HMS- og KS-sjef i Firesafe, heter det i en pressemelding fra brannsikringsleverandøren.

Abantao kommer fra stillingen som HMS- og Kvalitetssjef i Eltel Network, og har fra før av en bachelorgrad i fysioterapi fra Høgskolen i Oslo, samt studier innen psykologi og organisasjonspsykologi.

– Heidis hovedoppgaver blir å følge opp Firesafes arbeid med HMS, KS og miljø i alle selskapets avdelinger. Hun skal også videreutvikle våre systemer på dette området, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe.

Abantao får ansvaret for å gjennomføre interne revisjoner i alle avdelingene. Med dette får hun ansvaret for å følge opp HMS-arbeidet på prosjektene og iverksette forebyggende tiltak for å redusere risikoen for ulykker og skader.

– Vi skal også øke fokuset på tiltak som kan redusere sykefraværet i selskapet, spesielt langtidsfraværet, sier Ameln i pressemeldingen.

Abantao går inn i Firesafes Arbeidsmiljøutvalg (AMU), som representant for bedriften.

– Heidi skal bidra til å styrke Firesafes arbeid innen disse viktige områdene, slik at vi blir en enda bedre aktør overfor markedet. Vi ønsker henne varmt velkommen til Firesafe, avslutter Ameln.