Inviterer til frokostseminar rundt Byggebransjens Faglig Juridisk Råd

20. juni inviterer Byggebransjens Faglig Juridisk Råd (BFJR) og Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA) inn til frokostseminar for å diskutere BFJR som et nyttig tvisteløsningsalternativ for byggenæringen.

BFJR ble opprettet i 1977. Det består av seks fagpersoner som har ulik bakgrunn og erfaring. Rådet fungerer som et tvisteløsnings- og responsumorgan for bygge- og anleggsnæringen over hele Norge. Nå ønsker rådet sammen med EBA å informere mer rundt hvordan arbeidet foregår og muligheten rådet gir.

På samlingen i Næringslivets Hus 20. juni får vi blant annet høre fra Harald S. Kobbe, formann i BFJR, som gjør rede for bakgrunnen for, sammensetningen av og saksbehandlingen i BFJR. Hermann Bruserud, UiO og medlem av BFJR, vil dele et par eksempler fra BFJRs praksis.

Dessuten vil EBA snakke om behovet for alternative tvisteløsningsmodeller i bygg- og anleggssektoren, og advokat Rolf Markussen fra Grette kommer inn på en entrepriseadvokats erfaringer med å bruke BFJR. Thor Olaf Askjer fra Norsk Eiendom, og medlem av BFJR, ser på BFJR fra et byggherreperspektiv. 

Les mer om arrangementet her