Foto: NCC

NCC vant klassen A1-B Byggebransjen i Holmenkollstafetten

NCCs førstelag tok hjem seieren i klassen A1-B Byggebransjen for Kreftforeningen på lørdagens Holmenkollstafett. 

Fakta:

NCCs førstelag vant klassen A1-B Byggebransjen for Kreftforeningen.
I klassen stilte 100 lag.
Tiden til førstelaget ble 1 time og 7 minutter.
Total distanse er 18.450 meter.
Seiersmarginen var 1 minutt og 15 sekunder.

– Målet vårt med stafetten er først og fremst å samle kollegaer fra hele landet til et sosialt løp og en hyggelig bankett på kvelden. Men når førstelaget klarer å vinne klassen blir vi jo litt stolte, forteller Trine Gaarder Stenberg, som er initiativtaker i NCC.

NCC har i en årrekke deltatt med flere lag i stafetten som bruker mottoet – våren vakreste eventyr – men som også for mange oppleves som vårens vondeste eventyr.

– Uansett hvilket nivå du løper på gir de fleste alt, og det gjør vondt. Men alle er enige om at det er verdt det når vi oppsummerer på

<p>Resultatlisten (klikk for større versjon)</p>

middagen på kvelden, forteller Stenberg, som selv er en ivrig mosjonist.

Alle som løp for NCC sine lag jobber i selskapet. Her var det altså ingen innleide verdensmestere, men en verdensmester løp likevel på laget - tidligere langrennsløper Jens Arne Svartedal, som jobber i NCC, leverte en sterk etappe.

– Jeg syns det er helt topp å se så mange ivrige kollegaer som løper for en god sak, for det sosiale og for konkurransen. I NCC er løping et av våre satsningsområder for å bidra til trening og fysisk aktivitet blant medarbeidere. Om ikke lenge deltar vi en stor gjeng på Fornebuløpet, forteller Svartedal.

I tillegg til den tidligere verdensmesteren er det flere andre meget habile mosjonister og supermosjonister i selskapet.