Leder i marked og kontrakt i Isachsen Gruppen, Håvard Kjendseth(t.v.) og salgs- og markedssjef hos Utleiesenteret AS, Morten Dahl har signert en rammeavtale som gjør Utleiesenteret til en av to hovedleverandører til entreprenørkonsernet de tre neste årene. Foto: Utleiesenteret AS

Utleiesenteret sikret seg rammeavtale med Isachsen

Utleiesenteret AS i Drammen har sikret seg en treårig rammeavtale med Isachsen Gruppen.

Utleiesenteret i Kobbervikdalen i Drammen blir dermed hovedleverandør til det landsdekkende entreprenørkonsernet de tre neste årene.

Den nye rammeavtalen med Isachsen Gruppen er en av de største langsiktige avtalene Utleiesenteret AS har inngått noensinne.
– Vi har vært en av mange leverandører som har leid ut maskiner og utstyr til Isachsen, og vi er svært fornøyd med at selskapet nå har valgt oss som en av to hovedleverandører de tre neste årene. Dette er helt klart med på å styrke vår posisjon i entreprenør- og anleggsmarkedet, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl i en pressemelding. Han anslår at det her vil dreie seg om en avtale til en verdi av rundt 20 millioner kroner hvert av de tre neste årene.

Leder i marked og kontrakt i Isachsen Gruppen, Håvard Kjendseth, opplyser at det er flere grunner til at de har valgt å inngå en rammeavtale med Utleiesenteret AS.

– Det handler om fleksibilitet, tilgjengelighet og service. I tillegg er det også en fordel for oss at selskapet nå har avdelinger og tilgang til utstyr både i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen, sier Kjendseth.