Moen blir ny leder i Veidekke Eiendom

Øyvind Moen (41) er ansatt som ny administrerende direktør i Veidekke Eiendom. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Veidekke Industri.

Øyvind Moen har lang erfaring fra ulike lederposisjoner i Veidekke. Han startet sin karriere i Veidekke Industri i 2001 som trainee, og har siden gått gradene frem til han overtok som administrerende direktør i 2012.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Veidekke, med 15 svært spennende og varierte år. De siste fem årene har jeg hatt privilegiet av å lede Veidekke Industri. Når jeg nå fikk muligheten til nye utfordringer, har jeg etter en grundig vurdering kommet til at det er riktig å overlate roret i Veidekke Industri til nye krefter, sier Øyvind Moen i en pressemelding.

- Jeg er svært tilfreds med at vi kan rekruttere ledere fra øverste hylle, og også mellom konsernets ulike forretningsområder. Øyvind har gjort en meget god jobb i Veidekke Industri de siste fem årene, og som leder gitt sitt bidrag til den gode utviklingen Industri har hatt. Prosessen med å finne Øyvinds etterfølger er igangsatt og jeg er overbevist om at vi finner en erstatning som sikrer både kontinuitet og videreutvikling, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr.

Øyvind Moen tiltrer sin nye rolle 1. april. Han etterfølger Emil Paaske som har valgt å slutte i Veidekke for å søke nye utfordringer som partner og medeier i et boligutviklingsselskap sammen med Anders Buchardt. Øyvind Moen vil i en overgangsperiode også ivareta nåværende rolle i Veidekke Industri.