Ny daglig leder i A. Markussen

Styret i A. Markussen AS har knyttet til seg ingeniøren Mats Jørgensen (37) som ny daglig leder for selskapet.

Han går også inn på eiersiden i A. Markussen og med sin brede ingeniørfaglige kompetanse innen bygg og anleggsbransjen vil Jørgensen tilføre A. Markussen solid fundament å bygge videre på. Jørgensen kommer fra stillingen som prosjektleder i Skanska gjennom de siste ti årene.

Han er utdannet bygg- og anleggsingeniør, og kommer fra prosjektlederstilling i Skanska hvor han har gått gradene og nylig avsluttet sitt største prosjekt for LKAB med en kostnadsramme på ca. 700 millioner. Bransjen A. Markussen AS opererer i er av et annet format, men derimot ikke ukjent terreng for bedriftens nye daglige leder.

- Jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, og få muligheten til å utvikle selskapet videre, også innenfor nye markedsområder. A. Markussen AS har et sterkt merkenavn, mange dyktige medarbeidere og har flere interessante prosjekter på blokka, sier Mats Jørgensen i en pressemelding.

- Vi er svært glade for å ha Mats med på laget. Hans bakgrunn og kjennskap til bransjen anser jeg som spennende for utviklingen av A. Markussen de kommende årene. Vi ser frem et til godt samarbeid, sier styreleder Almar Markussen.