Karoline Hasselgård blir ønsket velkommen til Insenti av daglig leder Bjørn R. Grepperud (t.v.) og avdelingsleder prosjektutvikling Rune Pedersen.

Karoline Hasselgård går til Insenti

Karoline Hasselgård går fra stillingen som daglig leder i Aase Byggeadministrasjon til Insenti AS.

I prosjektledelsesfirmaet får hun ansvaret for å lede prosjektutviklingsavdelingen.

- Jeg har vært i Aase Byggeadministrasjon i ti år, hvorav snart fem år som daglig leder, og var klar for nye utfordringer. Da denne muligheten kom opp, kunne jeg ikke si nei, sier Hasselgård til Byggeindustrien.

Hun ser nå frem til å begynne i stillingen, og blir en del av firmaet 1. januar neste år.

- Satsingen Insenti gjør mot samferdsel er veldig interessant. Jeg måtte tenke nøye gjennom dette jobbskiftet, men jeg mener at tiden nå var inne og Insenti jobber etter de samme verdier som jeg står for, legger hun til.

Ledelsen i Insenti er godt fornøyd med å ha fått Hasselgård med på laget.

- Karoline har en bakgrunn og erfaring som passer oss meget godt. Hun vil bli en solid tilvekst for selskapet, sier daglig leder Bjørn R. Grepperud og avdelingsleder prosjektutvikling Rune Pedersen i Insenti.

Selskapet, med rundt 30 ansatte, er for tiden inne i en positiv utvikling.

- Vi er i dag cirka 30 ansatte, men vi er inne i sterk utviklingsfase og vi skal bli større. Det er mange oppdrag å kjempe om, og vi har mye spennende på gang, legger Grepperud til. Selskapet er nå i ferd med å ansette flere personer.

- For tiden har vi rundt ti utlyste stillinger som skal fylles. Blant annet skal vi ytterligere styrke prosjektutviklingstaben som Hasselgård nå skal lede, forteller Pedersen.

Målet er helt klart at omsetningen i selskapet skal øke – ikke minst ønsker de å styrke satsingen inn mot samferdselssektoren.

Det er Grepperud og Pedersen som eier selskapet, som ble startet opp i 2001, da under navnet Optimo Prosjekt, og som holder til midt i Oslo sentrum.

Selskapet har for tiden flere store prosjekter på gang, blant annet utbyggingen av Skøyen Atrium for Schage og Tullinkvartalet for Entra, som blant annet inneholder nytt bygg for Universitetet i Oslo hvor juridisk fakultet skal samles. Selskapet leder også byggingen av Diagonale-prosjektet i Bjørvika for HAV/Thon. De er også helt i sluttfasen med å signere en ny stor kontrakt i hovedstaden.