Jackon ansetter ny distriktssjef i sør

1. august startet Thomas Thorsen i jobben som distriktssjef for Jackon på Sørlandet. Han overtar jobben etter Jan Viggo Vignes som trer inn i pensjonistenes rekker ved utgangen av året.

– Vi har stor tro på at Thomas er rett person til å drive Jackons utvikling i markedet på Sørlandet videre. Thomas vil ha som sin hovedoppgave å øke volumet av Jackons isolasjonsprodukter av EPS og XPS inn i byggevarehandelen, med spesielt fokus på systemprodukter. Han har relevant bakgrunn og erfaring som passer med våre ambisjoner om videre vekst i markedet, sier Trond Johannessen, salgssjef i Jackon Bygg Norge i en pressemelding.

Thorsen har solid og lang erfaring innen salg. Han har hatt flere Salgssjef- og Distriktssjefroller i forskjellige selskaper. Siden 2011 har han jobbet som distriktssjef i Askøy Murerverktøy.

– Jeg skal fortsette på det markedsarbeidet som allerede er i gang. Jeg ser frem til å bidra ytterligere til sterke salgstall, kundeoppfølging og videreutvikling av Jackon i området. Etter mange år i bransjen har jeg opparbeidet et bredt kontaktnett, og det blir nyttig i den spennende tiden framover, avslutter Thomas Thorsen.