Petter Sponberg i Bundebygg på Metierkonferansen 2016. Foto: Ellen Synøve Hansen / MetierMarco Elsafadi på Metierkonferansen 2016. Foto: Ellen Synøve Hansen / Metier

Inspirasjon og innovasjon på Metierkonferansen

Den så langt andre Metierkonferansen trakk 120 deltakere fra både det offentlige og fra næringslivet.

Metier arrangerte onsdag sin andre Metierkonferanse i det den store norske prosjektstyringsbedriften håper blir en lang rekke fremtidige konferanser.

Blant talerne på konferansen, som gikk av stabelen på Fornebu, var Metier-direktør Halvard Kilde og basketballspiller og motivator Marco Elsafadi. Etter Esafadi var det Rune Tunhøvd og Petter Sponberg fra BundeBygg som kom med sine pasninger til publikum.

– Excel er bra, men ikke til alt. Det er tidkrevende, basert på maler fra tidlige prosjekter, har høy kost og uoversiktlig saksbehandling. Det blir fort klipp og lim og dårlig kvalitet, slo Sponberg fast fra talerstolen.

BundeBygg har, ifølge de to foreleserne hatt stor suksess med å bruke MyProject og MS Dynamic CRM for å styre prosjekter.

Andre gjester på konferansescenen var professor David Robertson, som så på Lego-konsernets enorme vekst, Olav Madland fra Acando, som kunne fortelle litt om hvordan Acando ser fremtiden, EMEA-direktør Gary Travers og byggherredirektør Synnøve Sandberg i Statsbygg.