Gründer, medeier og teknisk operatør Svein Hugo Richardsen (t.v.) sammen med daglig leder Per H. Olsen til høyre.

Høytrykksvakta satser på kjedesamarbeid

Daglig leder Per H. Olsen i inspeksjons- og rørleggerbedriften Høytrykksvakta AS i Tromsø tar nye grep for å utvikle bedriften videre, og går nå inn i rørleggerkjeden VB.

Gjennom kjedesamarbeidet med VB vil Høytrykksvakta ta et større grep om forsikringsmarkedet. Fremover vil Høytrykksvakta markedsføre seg under navnet VB Tromsø.

Høytrykksvakta ble etablert i 1988, men har røtter helt tilbake til 1978 som inspeksjonsfirma i Tromsø. Siden 1995 har bedriften også tatt rørleggeroppdrag i hele Tromsø. Høytrykksvakta har hatt jevn og god vekst siden etableringen, og kjedesamarbeidet med VB er et ledd i den videre utviklingen av bedriften.

- Vi ønsker å satse videre i markedet i Tromsø. Vi ser et stort potensial i å jobbe mer med forsikringsoppdrag og rørleggeroppdrag både overfor privat- og bedriftskunder. Navnet Høytrykksvakta har vært en hemsko, folk forbinder Høytrykksvakta med 24 timers vakttjeneste og spyling av tette rør, ikke rørleggeroppdrag, sier daglig leder hos Høytrykksvakta, Per H. Olsen.

- For å synliggjøre kjedesamarbeidet og at bedriften tilbyr mer enn rørinspeksjon og høytrykksspyling, vil Tromsø-bedriften markedsføre seg som VB Tromsø fremover, heter det i en melding.

- Vi mener at VB er riktig kjede for oss. På denne måten kan vi markedsføre våre rørleggertjenester til Tromsøs befolkning, og vi kan rendyrke vår rørleggerprofil. Dette gleder vi oss til, fortsetter Olsen.

VB har en tid lett etter den riktige bedriften som kan representere kjeden i Tromsø på en god måte. 

- Med Høytrykksvakta AS har vi funnet en langsiktig og solid partner som vil satse sammen med oss fremover, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.