Teknisk kjedeansvarlig Thor Tveitan i Takringen, markedssjef Per Stavnem i Isola, produktsjef Daniel Urvalek i Isola, daglig leder Vidar Hoseth i Takringen, logistikksjef Marianne G. Hoel i Takringen og konferansier Bjarne Brøndbo.

Isola ble årets Takringen-leverandør

Isola fikk leverandørprisen for andre året på rad, mens Tak-Partner As fra Hokksund ble kåret til årets Takringen-medlem for andre gang.

Det var under en høytidelig festmiddag på Takringens medlemstur utenfor Barcelona prisene ble delt ut av fagkjeden.

Det er Takringens 43 medlemmer, som alle har én stemme hver, som står for leverandørkåringen.

– Årets leverandør er gode på service og de ordner opp også opp dersom det er noe som ikke går etter planen. Det kjennetegner en god leverandør. I år som i fjor er det Isola som er stemt frem blant kjedemedlemmene i sterk konkurranse med flere andre leverandører, sa logistikksjef Marianne G. Hoel under prisoverleveringen.

– Betyr mye

– Vi har vært med helt siden Takringen ble etablert, og denne prisen betyr svært mye for oss. Vi prøver så godt vi kan å levere kvalitetsprodukter til gode priser. Og så prøver vi naturligvis å yte god service, sa Isola-representanene Per Stavnem og Daniel Urvalek fra scenekanten.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Konferansier Bjarne Brøndbo, teknisk kjedeansvarlig Thor Tveitan i Takringen, daglig leder Narve Johansen i Tak-Partner AS, daglig leder i Takringen Vidar Hoseth og logistikksjef Marianne G. Hoel i Takringen.

Tak-Partner fikk pris
Det var ikke bare Isola som kunne reise hjem med pris i bagasjen.

Også medlemsbedriften Tak-Partner AS og daglig leder Narve Johansen kunne smile bredt under festmiddagen. Takentreprenøren fra Hokksund har vært en del av fagkjeden siden oppstarten, og vant Takringens vandretrofé for andre gang.

– I 2015 var det tre medlemmer som pekte seg tidlig ut. Det var Alltak, Andersen Tak og det var Tak-Partner. Vi har sett på totaliteten i det bedriften står for. Her handler det ikke bare om størrelse og vekst, men også om ryddighet og om hvordan de representerer kjeden utad. Vi måtte gå i detaljene for å finne den endelige vinneren, og som i 2003 var det i år Tak-Partner som hadde alle kriteriene på plass, sa administrerende direktør Vidar Hoseth i Takringen under utdelingen.