<p>Årets forhandler Norgeshus Bømlo: Oddbjørn Kloven (f.v), Lauritz Sortland fra Norgeshus Bømlo, Geir Holtet styreformann Norgeshus, Arild Ervik Norgeshus Bømlo, Dag Runar Båtvik Adm. direktør Norgeshus og Alex Rosén.</p> Foto: NorgeshusÅrets beste arbeidsplass - Midt-Norge Eiendom: Fv. Benn Båtvik, Markedssjef Norgeshus, Odd Johan Fossen, Norgeshus Midt-Norge Eiendom, Alex og Dag Runar Båtvik, Adm. Direktør Norgeshus. Foto: NorgeshusÅrets leverandør - Glava: Benn Båtvik (f.v.), Markedssjef Norgeshus, Bjørn Grasdal og Thomas Haugvaldstad fra Glava, Per Kranges, Innkjøpssjef Norgeshus og Alex!Årets prosjekt - Moment: Byggmester Kjell Aarvik (f.v) Bjarte Aarvik fra Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik, Snorre Bjørkum, Teknisk sjef Norgeshus, Dag Runar Båtvik, Adm. Direktør Norgeshus og Alex Rosén. Foto: NorgeshusÅrets markedsfører - Norgeshus JOS-Bygg: Benn Båtvik (f.v), Markedssjef Norgeshus, Jon Olav Sigvartsen og Anders Brænden fra Norgeshus Jos Bygg , kveldens toastmaster Alex Rosén, Steffen Dahlen, Norgeshus JOS-Bygg og Frode Christian Holm, Salgssjef i Norgeshus. Foto: Norgeshus

Best av 101 Norgeshus-forhandlere

Norgeshus Bømlo stakk av med den gjeveste prisen som Årets Forhandler under Norgeshuskongressen.

Høy kundetilfredshet og økt omsetning i et sviktende marked, bidro til at Arild Ervik og bedriften hans Norgeshus Bømlo ble kåret til den beste av boligkjedens i alt 101 forhandlere.

- Det er fantastisk kjekt. Det er veldig mange gode forhandlere i kjeden, så vi er selvfølgelig kjempefornøyde, sier daglig leder Arild Ervik til Byggeindustrien.

Første pris

Det var i Stavanger i helgen, under den 28. Norgeshushuskongressen, Ervik og kollegene ble tildelt prisen.

Les også:Fullsatt på Norgeshuskongressen

Bømlo-bedriften ble Norgeshusforhandler i 2011, og har aldri vunnet en pris tidligere i boligkjedens årlige prisutdeling.

- Vi var nominert til årets forhandler i fjor også, men har aldri stukket av med noen priser. Derfor er det ekstra gøy å få den gjeveste prisen når vi først vinner, sier han.

Målrettet arbeid

Ervik sier de har hatt en god utvikling i bedriften de siste årene.

- Denne prisen er et resultat av flere år med målrettet jobbing for å effektivisere driften og redusere byggekostnadene. Vi jobber i et tøft marked med daglig konkurranse, og da er det ekstra kjekt når man lykkes. Alle i bedriften har bidratt til dette, sier han.

Her er juryens begrunnelse:

«Norgeshus Bømlo er meget godt likt av sine kunder og leverer en KTI-score på 91! I et tøft og sviktende marked har Bømlo klart å øke sin omsetning og tatt markedsandeler fra sine konkurrenter. Omsetningen økte med 35% og resultatet på 3,9 millioner gav en dekningsgrad på 10,5%!

Norgeshus Bømlo er lojal til innkjøpsavtalene og tjenestene fra Norgeshus, de profilerer merkevaren på en svært god måte, og de deler gjerne sine erfaringer med andre forhandlere. Bømlo har innført NPO og de er superbrukere av KPD.»

De to andre nominerte i kategorien var Norgeshus Jos Bygg og Norgeshus Oppdal Bygg AS.

Flere kategorier

Her er vinnerne i de andre kategoriene i prisutdelingen under Norgeshuskongressen:

Årets leverandør - Glava

Årets markedsfører – Norgeshus JOS-Bygg

Årets beste arbeidsplass – Norgeshus Midt-Norge Eiendom

Årets prosjekt – Moment fra Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik