Tirsdag 19. januar var det snorklipping og festivitas, da bygget ble offisielt åpnet av byråd Tone Tellevik Dahl.

Storgården barnehage i ny prakt

Storgården barnehage ble bygget for mer 50 år siden og levde ikke lenger opp til navnet sitt. Nå er det opprinnelige bygget revet, og en enda større barnehage er oppført.

Tirsdag 19. januar var det snorklipping og festivitas, da bygget ble offisielt åpnet. Styrer Anne Merete Sjøstrøm var strålende fornøyd med de nye lokaler.

Byråd for oppvekst og kunnskap, Tone Tellevik Dahl, lot seg imponere over bygget, utearealet, miljøarbeidet og den gode universelle utformingen av barnehagen.

- Dette er blitt en av byens fineste barnehager med mange fine temarom og et flott uteareal. Tiden i barnehagen har man med seg hele livet, og det er i begynnelsen av livet man formes mest. Mange tror at små barnehager er bedre for barna, men all erfaring viser at de store barnehagene er minst like gode. Et større miljø gir gode muligheter for lek og læring, sa Tellevik Dahl.

Administrerende direktør for Omsorgsbygg, Per Morten Johansen er stolt byggherre og eier av barnehagen.
- Omsorgsbygg har hatt et skarpt fokus på miljø i flere år, og er glad for de føringene den nye byregjeringen har lagt for byggsektoren. Det gjør det kjempespennende å jobbe med bygg, siden man nå tar miljøarbeidet enda på alvor.Det er svært viktig for både voksne og barn å ha gode arealer og godt inneklima, noe vår visjon "Bedre bygg, bedre liv" gjenspeiler, sa Johansen.