Satser på rehabilitering i Østfold

Thorendahl og Stian Sollie satser sammen i Østfoldsmarkedet gjennom selskapet Sollie Prosjekt.

Målet er å tilby spisskompetanse innen innvendig og utvendig rehabilitering med hovedfokus på fasader.

Stian Sollie har de siste 26 årene hatt forskjellige roller og oppgaver i noen av landets ledene selskaper innen rehabilitering. Han har de siste 15 årene vært partner i Buer Gruppen og har vært daglig leder i Buer & Bratfoss siden selskapet ble etablert i 2003.

Stian Sollie er daglig leder av det nyetablerte selskapet, og selskapet eies av Nordstrand Invest AS og MTH AS.

- MTH består av flere spesialiserte selskaper innen rehabilitering. Sollie Prosjekt vil sammen med det MTH-eide selskapet Thorendahl gir oss et viktig inngrep i Østfoldmarkedet. Stian Sollie har lang og solid kompetanse innenfor faget. Dette mener vi er viktig for å lykkes i et marked med sterk konkurranse, sier Arvid Engebretsen, daglig leder av MTH og styreleder av Thorendahl.

- Vi forventer økt aktivitet i Østfold og i Follo-regionen. Med en seriøs partner med på laget, er jeg sikker på at vi lykkes i vår satsning, sier Stian Sollie.

MTH er en del av AF Gruppen. MTH eier i tillegg flere spesialiserte selskaper innenfor rehabilitering; Thorendahl AS, Storo Blikkenslagerverksted AS, Oslo Papp & Membranservice AS, Oslo Prosjektbygg AS, VD Montasje AS, Sol-Energi AS og Oslo Stillasutleie AS.