God jul fra oss i Byggeindustrien

En travel høst for byggenæringen er i ferd med å ebbe ut og julehøytiden er virkelig kommet inn over oss. 

Selv om det fortsatt er en del ansatte i byggenæringen som må stå på for å holde hjulene i gang, blir det nå mulighet for de fleste til å lade batteriene.

2015 har vært et spennende og ikke minst innholdsrikt år for norsk byggenæring. De har vært flere rekorder, oppkjøp, gigantkontrakter er tapt og vunnet, noen har gått konkurs og mange nye firmaer er blitt etablert. Det har være både glede og skuffelser. 2015 ble året da norsk olje- og gassnæring opplevde et historisk kraftig fall – men det ble også året da byggenæringen virkelig sto frem i norsk samfunnsliv – og er blitt en næring nå alle har et forhold til – også blant toppolitikerne og innen finansnæringen. 2015 kan også vise seg å bli året da byggenæringen ble landets største næring målt i verdiskaping. Dette må vi i hele næringen bygge videre på neste år.

Vi i Byggeindustrien/bygg.no har jobbet hardt for å formidle mye av det som skjedd av stort og smått i næringen vår gjennom året, og selv om det går mot juleferie vil vi selvsagt fortsette dette arbeidet også gjennom hele høytiden.

Har du noen tips om saker vi bør ta opp, er det selvsagt bare å ta kontakt.

På vegne av alle oss i Byggeindustrien/bygg.no ønsker jeg dere en riktig god og fredfull jul.