Illustrasjonsfoto: Madeleine Bergheim

Nytt nettmagasin om byutvikling i Trondheim

Trondheim kommune lanserer onsdag 11. november 2015 magasinet Trondheim 2030. Trondheim 2030 er et gratis nettmagasin som handler om byutvikling i Trondheim.

Inspirasjonen til å lage byutviklingsmagasinet fikk Trondheim kommune fra nettmagasinet og nyhetsbrevet ByplanOslo, som blir utgitt av Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune.

– Vi håper byutviklingsmagasinet vil gi et godt innblikk i hvordan vi jobber for å utvikle Trondheim til et godt sted å leve og bo, sier kommunaldirektør i Trondheim kommune, Einar Aassved Hansen.

Kommunalområde byutvikling er utgiver og ansvarlig redaktør for Trondheim 2030.

Nettstedet skal ifølge Trondheim kommune gi leserne fakta og bakgrunn for politisk vedtatte satsinger og prosjekter, vise hvorfor byutvikling er viktig for deg som innbygger på kort og lang sikt og fortelle om de gode eksemplene fra Trondheim

Artiklene publiseres på nettstedet trondheim2030.no og distribueres til leserne via nyhetsbrev og kommunens sosiale medier.

I første utgave kan du blant annet lese om utviklingen i Trondheim øst, urban dyrking, millionsamarbeidet om vennevann og ti års erfaring med Trebyen Trondheim.