Signering av utbyggingsavtale på Sundland i Drammen. T.v. Petter Eiken (ROM Eiendom) og Tore Opdal Hansen (Drammen kommune). (Foto: Birgitte Simensen Berg)

Signerte utbyggingsavtale mellom Drammen kommune og ROM Eiendom

Ordfører Tore Opdal Hansen (H) og prosjektkoordinator Ulf Tellefsen var tilstede fra Drammen kommune, mens administrerende direktør Petter Eiken og prosjektsjef Connie Nyhaven var tilstede fra ROM Eiendom.

Sundlandplanen omfatter et 275 mål, tilsvarende 40 fotballbaner, stort område som helt frem til i dag har vært brukt til jernbaneformål. I årene som kommer vil det skje en gradvis transformasjon av hele området med plass til omkring 800 nye boliger, næringsvirksomhet og undervisning.

- Sundland har en meget sentral beliggenhet som gjør det mulig å bruke eksisterende infrastruktur samtidig som det bidrar til å reduserer presset på byens markagrenser. Drammen vokser, og med en langsiktig og robust plan ligger mye til rette for å kunne bygge attraktivt for et stort spenn av boligkjøpere, unge og gamle, store og små familier, forteller prosjektsjef Connie Nyhaven.