Obrestad vant Cramo-sykkel

Vinneren av Cramos miljøenergikonkurranse på Vei og Anlegg ble Lasse Obrestad fra HP Entreprenør AS

Cramos stand på Vei og Anlegg 2015 hadde miljø som hovedtema. I tillegg til en rekke utstilte produkter med ekstra miljøfokus, var det også lagt opp til en konkurranse for alle besøkende, hvor målsettingen var å produsere mest mulig miljøvennlig energi i løpet av 1 minutt. Dette foregikk på en spesielt utvalgt ergometersykkel, hvor watt produksjon kunne leses av i eget display.

Konkurransen hadde god deltakelse, og Cramos ansatte sørget for innføring, gjennomføring og korrekt resultatregistrering.

Prosjektleder hos HP Entreprenør AS, Lasse Obrestad gikk grundig til verks da utfordringen skulle håndteres. Etter første forsøk ble taktikken lagt noe om, da det var viktig å komme raskest mulig opp i høyt wattnivå. Etter forsøk nr. 2 ble resultatet hele 417 watt i gjennomsnitt, i løpet av 1 minutt. Dette holdt til en knepen seier, og premieoverrekkelsen av en Scott MTB ble foretatt på Cramos avdeling på Alnabru.

Daglig leder i HP Entreprenør, Kristoffer Huslid sier han er opptatt av de ansattes helse og trivsel og er ikke overrasket over at Lasse vant konkurransen. Som ivrig syklist og deltaker i flere ulike sykkelritt, var forutsetningene på plass for å oppnå gode resultater.