En glad Kjell Kvarekvål som er direktør for markedskommunikasjon, tok i mot prisen for prosjektet Heggeodden på vegne av JM Norge. Her flankert av juryen. Fra venstre: Per Stræde fra Glava, Per Jæger fra Boligprodusentene og Johannes Rasmussen fra NorDan.

JM Norge med Heggeodden Årets Boligprosjekt

Det var JM Norge med prosjektet Heggeodden i Heggedal i Asker som vant prisen «Årets Boligprosjekt» i regi av Boligprodusentene.

Prosjektet består av seks blokker med 107 leiligheter og 10 næringsseksjoner. Utbyggingen har høy utnyttelse og ligger i landlige omgivelser, men med kort vei til Heggedal togstasjon.

Beboerne er meget fornøyde som dokumenteres gjennom en kundetilfredshet, såkalt KTI, på 89. Heggeodden er levert etter TEK 07, men er bygget med 25 prosent bedre klimaskall.

Kostnadseffektivt

Juryen berømmet prosjektet for å ha vært kostnadseffektivt med meget bra kost/innholdsfaktor for kundene da prisen ble overrakt under middagen knyttet til Boligprodusentenes Boligkonferanse 2015.

Sammen med seg i juryen har adm. direktør Per Jæger hos Boligprodusentene hatt markedsdirektør Johannes Rasmussen i NorDan og Per Stræde som er marketing- og kommunikasjonssjef i Glava.

Forbildeprosjekt

Viktige kriterier for kåringen er at vinnerprosjektet må fremstå som et forbildeprosjekt innenfor flest mulig kvaliteter som standardisering, byggekostnader, energi og klima, særpreg og nyskapning, bokvalitet samt bruk av BIM.

Heggeodden vant prisen i konkurranse med Thoragården som er et kombinert bygg for næring og bolig i Melhus i regi av Norgeshus samt demonstrasjonsbygg Skage, en seksmannsbolig på Overhalla, i regi av Overhalla-Hus.

Årets Medlem

Under middagen ble BoligPartner hedret med utmerkelsen «Årets Medlem» hos Boligprodusentene. I begrunnelsen heter det blant annet at bedriften har utmerket seg ved utstrakt vilje og evne til å dele sine erfaringer samtidig som medlemmet er en aktiv bidragsyter i foreningens aktiviteter.

Årets Bidragsyter

Videre ble Asgeir Ladstein i Nordbohus Ladstein Bygg tildelt prisen «Årets Bidragsyter» hos Boligprodusentene. Han ble blant annet berømmet for å gi innspill til lokale og sentrale politikere om boligpolitikk og Husbanken samtidig som han bidrar aktivt i foreningens høringsuttalelser.

Heggeodden