Fornøyd og stolt prosjektadministrasjon fra Betonmast Oslo. F.v.: Allan Nielsen, Ivar Andresen, Hartvig Christensen, Lars Bø, Synnøve Christensen, Kristoffer Hesstvedt og Ole-Bjørn Bakke.

Null feil og en måned før tida

Det er resultatet etter onsdagens overlevering av Betonmasts prosjekt Søndre Oslo DPS ‐ BUP Syd på Mortensrud.

- Dette er en god dag, sier en strålende fornøyd Ole-Bjørn Bakke, daglig leder i Betonmast Oslo.

- Vi er selvsagt stolte over å ha overlevert et prosjekt alle parter er fornøyd med. Og overlevering av et så stort bygg med null feil er fantastisk, om ikke historisk. Dette prosjektet er et stort og viktig prosjekt for oss, og vi er svært fornøyd med det tette og gode samarbeidet med OBOS, sier han.

Prosjektet er et nybygg med fire fløyer for OBOS Forretningsbygg. Oslo Universitetssykehus flytter inn i mai, og bygningene skal romme behandlingstilbud innen psykisk helse og avhengighetsbehandling for bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø.

- Vi overleverer også en måned før tida, sier en energisk prosjektleder, Lars Bø.

- Vi har hatt stort fokus på produksjon, samtidig som samarbeidet mellom oss, OBOS og alle involverte underentreprenører har fungert svært godt legger han til.

Prosjektet er en totalentreprise på ca 250 millioner kroner (ekskl. mva.) og har et totalt areal på 13.800 kvadratmeter.

- Det er stilt strenge krav til sikkerhet, og bygget er høyteknologisk, med blant annet høye lydkrav. Prosjektet tilfredsstiller også krav til energiklasse B og lavenergi, heter det i en melding fra Betonmast.

Også Tore Humberset i OBOS Forretningsbygg er fornøyd.

- OBOS er svært fornøyd med arbeidet Betonmast har gjennomført her. Det har vært stilt høye krav underveis, men alle utfordringer har vært løst på best mulig måte, samtidig som stemningen har vært god. Nå håper og tror vi at Oslo Universitetssykehus og de fremtidige brukerne vil være fornøyd. Det er også lagt stor vekt på at bygget skal fungere godt i nærmiljøet, sier Humberset.