På bildet fra venstre: Sissel Leire (leder), styreleder, Kruse Smith Eiendom AS og Kruse Smith Entreprenør AS, Netten Østberg, divisjonsleder, Asplan Viak AS, Stig Bech (nestleder), partner, Advokatfirmaet BA-HR, Siri Hunnes Blakstad, divisjonsdirektør, Reinertsen AS, Arne Giske, konsernsjef, Veidekke ASA, Jon-Olav Sigvartsen, daglig leder, JOS-Bygg AS, Harald Nikolaisen, administrerende direktør, Statsbygg og Sverre Tiltnes, programdirektør, Bygg21. Foto: Morten Brakstad

Første møte med nytt Bygg21-styre

Bygg21 nye styre møttes til første styremøte i forrige uke.

I mars utnevnte Kommunal- og moderniseringsdepartementet et nytt styre til Bygg21.

Det nye styret hadde sitt konstituerende møte torsdag 23.4.

Sammen med representanter fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet diskuterte styret det nye mandat for å sikre felles tolkning og forståelse.

- Vi gleder oss til å til å ta fatt. Det var godt å kjenne på styrets sterke engasjement for å bidra til bærekraft, økt produktivitet og redusert kostnadsnivå, sier styreleder Sissel Leire i en pressemelding. 

- Styret vurderte strategien Sammen bygger vi framtiden som et godt og samlende utgangspunkt for styrets arbeid. Vi har fått en god start på arbeidet med å utvikle et godt beslutningsgrunnlag for Bygg21s fokus og prioriteringer. Styret har valgt en åpen arbeidsform og styrets protokoller blir blant annet tilgjengelige på nettsidene bygg21.no, fortsetter Leire.