Rosing lanserer nytt byggegjerde

Rosing er nå i ferd med å lansere et nytt byggegjerde som skal være kraftierge enn tidligere modeller.

– Gjennom de siste ti årene har kvaliteten på byggegjerder stadig blitt redusert. Resultatet er ustabile gjerder som raskt blir ødelagt, med skader som gjør de vanskelige å transportere etter oppdragsslutt eller ikke lar seg gjenbruke. Dette har irritert de profesjonelle aktørene i entreprenørmiljøet. Vi innfrir nå entreprenørenes ønske om kraftigere gjerder som tåler mer juling, som skal varer lengre, sier daglig leder Morten Oskarsen i Rosings Industrier i en melding fra selskapet.

De nye byggegjerne har fått navnene RosingBygg12 og RosingBygg15.

– Materialer og konstruksjon er gjennomtestet for å oppnå en kvalitet som tilfredsstiller dagens krav. Rørrammer og tråd er av tykkere kvalitet. Rørene er også stukket i hverandre før sveising og er MIG-sveiset og sveisesømmen rundt sammenføyningen er 100 prosent. De har tråd i ubehandlet stål, som er varmforzinket etter at gjerdeelementet er ferdig sveiset, skriver selskapet.

Gjerdeelementene er 200 cm høye og 350 cm brede.

– Gjerdene kan gjenbrukes og gir et representativt inntrykk. Skjeve, delvis ødelagte gjerder gir jo ikke noe godt bilde av den som skal utføre kvalitetsarbeid på et prosjekt, sier Oskarsen.