Akkreditert sertifisering som Kvalitetsleder

StedKolbotn, Norge
ArrangørTFSK
Fra13.04.2015
Til17.04.2015
TidspunktMandag kl 8.30 - fredag kl 16.00

Målgruppe:
Kurset gir en forståelse av prinsipper og systemer for styring av organisasjoner og de sentrale internasjonale standarder som finnes om dette.

-Kurset er beregnet på alle som arbeider med kvalitet eller ønsker en litt dypere innsikt innen fagfeltet.

-De som har bestått eksamen og innfrir sertifiseringskravene, vil bli sertifisert som Kvalitetsleder, Quality Manager.

-Sertifisering er bevis på normert kompetanse, og gir anerkjennelse i faglig sammenheng.

Kursomtale:
Kurset er en kortversjon av fire ukers kurset som vanligvis kreves for å bli sertifisert som Quality Manager. Det er laget for å imøtekomme behovet fra personell med erfaring innen området kvalitet, både teoretisk og praktisk.

Det kreves ikke forkunnskaper for å ta kurset og avlegge eksamen, men det finnes krav til å bli sertifisert. Sertifiseringen utføres av Quality Management Certification og kravene finnes på QMCe's web-side qmce.no under "Krav til kandidaten".

De som innfrir sertifiseringskravene og har bestått eksamen vil motta internasjonalt akkreditert sertifikat som kvalitetsleder "Quality Manager". Sertifikatet utstedes av QMCe. På grunnlag av dette kan de som ønsker det få utstedt sertifikat fra European Organisation for Quality (EOQ).

Fyldig kursdokumentasjon er inkludert, men det anbefales deltakerne å kjøpe standardsamlingen med ISO 9000 serien fra Standard Norge og studere spesielt ISO 9001 før kurset. Standardsamlingen er tillatt å ha med på eksamen dersom det ikke er skrevet ny informasjon i den. Standarden er ikke inkludert i kursdokumentasjonen.

Spørsmål om kurset kan rettes til off@qma.no, og spørsmål om eksamen/sertifisering til info@qmce.no

Påmeldingsfrist: 16. mars

Program og påmelding