Heidi Kielland og Øyvind Skarholt inviterer til dialogmøte om økt industrialisering.

Inviterer til dialogmøte om økt industrialisering

Treindustrien og Byggevareindustriens Forening trommer nå sammen til dialogmøte om økt industrialisering i byggenæringen.

Hit inviteres sluttkunden i byggeriene til dialog om hvordan deres behov best kan møtes i dagens og morgendagens marked. Dialogmøtet arrangeres 27. november på Thon Hotel Arena på Lillestrøm . Det er stor interesse for arrangementet både i markedet og blant aktørene i industrien.

Beslutningstakere i så vel industri som hos utførende kommer for å ha et ord med i laget i utviklingen av næringens fremtid. Fra arrangøren, Treindustrien og Byggevareindustrien, møter styrerepresentanter, bedriftsledere, og annet nøkkelpersonell. Fra sluttbrukerne i markedet har allerede representanter fra en serie ledende entreprenører, boligprodusenter m.m. meldt seg på.

– Ulike sider ved industrialisering av næringen har lenge vært tema, men ikke høyt og sterkt nok på agendaen. Byggenæringen er den siste av de store næringene som ennå ikke er industrialisert, hevdes det. Er turen nå kommet? spør arrangøren i en pressemelding. På dialogmøtet legges det opp til rundebordssamtaler der man spør: Hvordan kan kundenes behov møtes i dagens og morgendagens marked?

På listen over foredragsholdere er adm.dir. Jon Sandnes i BNL. Adm.dir. Kristin Skogen Lund i NHO, adm. dir Jon Karlsen i Glava, adm.dir. Øystein Snuggerud i Ring Alm As, prosjektutviklwer Kjell Skog i Byggemsteren i Tromsø og adm. dir. Roald Haug i Støren Treindustri AS.