Optimera med gratis dokumentasjonsløsning

Optimera styrker tilgjengeligheten på lovpålagt produktdokumentasjon ved å gi sine proffkunder tilgang til en kostnadsfri elektronisk dokumentasjonsløsning.

Optimera var i desember 2012 først ute med å tilby CobuilderPro til sine kunder og følger nå opp med å være først også med CobuilderFree.

Løsningen går via verktøyet CobuilderFree. Denne styrker leveringen av lovpålagt dokumentasjon fra byggevareselskapet, melder Optimera i en pressemelding.

Alle Optimeras proffkunder vil ha mulighet til kostnadsfritt å motta dokumentasjon som sikkerhetsblader, ytelseserklæringer, monteringsveiledninger og FDV-dokumentasjon til smarttelefon, nettbrett og PC.

Optimera var i desember 2012 først ute med å tilby CobuilderPro til sine kunder og følger nå opp med å være først også med CobuilderFree. Med løsningen vil proffkundene automatisk få tilsendt dokumentasjon ved kjøp av byggevarer,

CobuilderPro-løsningen gir muligheter utover CobuilderFree som blant annet omfatter mulighet for å ta bilder og lagre direkte på prosjekt, skanne produkter med strekkodeleser, og sammenstille og oversende FDV-dokumentasjon elektronisk til sluttkunde.