Aud Børset etterfølger Mats Eriksson som daglig leder i VKE.

Aud Børset ny VKE-sjef

Aud Børset er ansatt som ny daglig leder i VKE. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder i Statnett SF.

- Dette blir en fryktelig spennende oppgave. Jeg har stor tro på VKE, som jeg ser på som en sterk og fremtidsrettet bransjeorganisasjon, sier Børset.

En meget fornøyd styreleder i VKE, Harald Skulstad mener at styret i VKE har funnet en samlende leder som evner å skape gode prosesser.

- Det har vært mange svært godt kvalifiserte søkere til stillingen, men valget falt enstemmig på Aud Børset av både rekrutteringsbyrå og styret i VKE, sier Skulstad.

Ledererfaring fra offentlig og privat sektor

Aud Børset er 49 år og har bred ledererfaring fra offentlig og privat sektor, og har lang erfaring i å jobbe med rammebetingelser, næringspolitikk og myndighetskontakt.

- Min erfaring med utviklings og omstillingsarbeid kan komme godt med i den videre utvikling av VKE, mener Børset.

Tiltrer stillingen 1. september

Aud Børset har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo, supplert med spesialfag i selskapsrett og europeisk markedsrett. Hun tiltrer stillingen 1. september.

Bransjesjef kulde/ventilasjon

Avtroppende daglig leder, Mats Eriksson har vært ansatt i VKE fra foreningen ble etablert i 2008, og før det som daglig leder i NVEF fra 2000. Eriksson vil fortsette i VKE som bransjesjef ventilasjon, etter november 2014 vil dette være en deltidsstilling. Stig Rath opprettholder stillingen som bransjesjef kulde.