RIF vårmøte og årsmøte 2014

StedOslo, Norge
ArrangørRIF
Fra22.04.2014
Til22.04.2014
TidspunktTirsdag kl 8.30 - 17.30

Påmeldingen til RIFs Årsmøte er nå åpen for alle ansatte i RIF-firmaer. Tema: Best value procurement.

Etter selve årsmøtene byr RIF på et interessant faglig program som kretser rundt Best Value Procurement.

Hva er Best Value Procurement?
Det er en velutprøvd og vellykket anskaffelsesmetodikk – og en ny tilnærming til prosjektledelse og gjennomføring. Brukes i dag i store offentlige og private anskaffelser i USA og Nederland.

Siden 1994 har Dr. Dean Kashiwagi ved Arizona State University testet Best Value-baserte konsepter for å utvikle organisasjons- og tjenestemodeller som øker effektivitet og ytelse, og samtidig minimerer prosjektrisiko. Resultatene er 10-30 % kostnadsbesparelser, minimerte endringsordrer, og økt leverandørytelse. Metodikken er godt mottatt av byggherrer, entreprenører og rådgivere. Den har vunnet en rekke priser, den siste var 2012 Dutch Sourcing pris for $ 1 milliard-Rijkswaterstaat "Fast Track" prosjekter (store offentlige infrastrukturanskaffelser).

Både Dr. Dean Kashiwagi og to representanter for nederlandske Rijkswaterstaat (offentlig byggherre for infrastruktur) foredrar på årsmøtet.

Frokostmøte: Ekspertgruppe Tekniske installasjoner (plenumsalen). Harald V. Nikolaisen (adm. dir. i Statsbygg) snakker om BIM, LEAN og entrepriseformer sett fra Statsbyggs ståsted.

Program og påmelding