Samhandlings-ekspert til Norge

I mai kommer en av verdens ledende eksperter på samhandling til Norge. Michael Sampson har jobbet med dette i snart 20 år, og er en ettertrakter forfatter og foredragsholder.

Han har satt av fire dager til workshops om samhandling på tvers av teknologiske plattformer.

– Jeg kan love nyttig kunnskap både til de som skal i gang med et nytt prosjekt og de som sitter fast i et gammelt som ikke fungerer. Jeg anbefaler at deltakerne sender både personale fra IT og forretningsiden i virksomheten, slik at de får en felles forståelse av hvor veien går, forteller Sampson.

– Du kan finne nye måter å jobbe på, øke effektiviteten i prosjektene sine og redusere tiden det tar å identifisere effektiv samhandling, styring, engasjement og strategier for å implementere løsninger i sin organisasjon, sier han.

ISBG-leder Roger Johannessen traff Sampson i London og opplevde en rådgiver som virkelig leverte verdi til deltagerne.

– Møtet mellom deltakere fra ulike selskap med forskjellig bakgrunn og som benyttet ulike produkter resulterte i spennende diskusjoner da vi møttes på en «Collaboration Roadmap Masterclass» i London. Workshopen var en blanding av teori og praktisk gruppearbeid som gjorde at vi reflekterte over samhandling på en annen måte, sier Johannessen.

ISBG-lederen er full av lovord om Sampson.

– Han er konkret på hvordan du skal forankre prosjektet hos ledelsen, hvordan du får med deg brukerne, fasiliterer prosessen og andre viktige aspekter som sikrer suksess. Vi håper å samle deltagere uavhengig av produkt de to første dagene, mens de to siste er spesifikt mot Sharepoint og Connections – to av de ledende løsningene i forretningsmarkedet, forteller Johannessen.

Sampson kjører følgende workshops:

5. mai Collaboration Roadmap

6. mai User Adoption Strategies

7. mai Doing Business with IBM Connections

mai SharePoint Roadmap for Collaboration