Bedring i Alliero-gruppen

Håndverksgruppen Alliero ser resultater av sin omstillingsprosess, og årsregnskapet for 2013 viser forbedringer i inntjening og lønnsomhet.

Konsernet har vært gjennom en omfattende omstillingsprosess som har gitt gradvis forbedring over tid.

Den positive utviklingen fortsatte i 2013. Ifølge årsregnskapet økte totalomsetningen i konsernet, som består av tre selskaper, fra 405 til 469 millioner kroner. Driftsoverskuddet, EBITDA, økte fra 6 til 28,5 millioner og resultatet før skatt, EBT, fra -10,6 millioner til 10,4 millioner.

– Gode leveranser, aktivt salgsarbeid og bedre balanse mellom private og offentlige kunder bidro til god ordreinngang og videre omsetningsvekst, sier konsernsjef Amund Alm.

Også 2014 har startet bra for Alliero-gruppen. I løpet av årets to første måneder fikk selskapene i gruppen en rekke nye, viktige oppdrag. Noen eksempler er rehabilitering ved Regjeringskvartalet, Østbanehallen og flere boligsameier – samt en rekke elektroprosjekter.

– Vi er glade for den positive utviklingen, men har fortsatt mange spennende forbedringsområder å jobbe med. Målet er å bli best på alle våre virksomhetsområder, avslutter Alm.