Akkreditert sertifisering som Risk Manager

StedOslo, Norge
ArrangørTekniske Foreningers Servicekontor
Fra19.05.2014
Til23.05.2014
TidspunktMandag kl 8.30 - fredag kl 16.00

Målgruppe:
Målet er at kandidaten skal ha oversikt over risikobildet virksomheten står overfor, og kjenne metoder for å estimere størrelsen på de enkelte risikoer. Kurset gir breddeoversikt over metoder, standarder, og verktøy som kan benyttes. Det tas ikke sikte på å gi kandidaten spisskompetanse innen noen metode. Slik kunnskap vil være bransjeavhengig og kan opparbeides av den enkelte i egen jobb. Kurset dekker derimot generelle metoder for risikoidentifikasjon, risikoanalyse og estimering av risiko størrelse og reduksjon av uønsket risiko.

Strukturen i kurset er basert på NS-ISO 31000 «Risikostyring – prinsipper og retningslinjer». Standarden kan skaffes på Standard Online og er tillatt å benyttes under eksamen.

Kurset varer i 5 dager og avsluttes med en 2,5 timers skriftlig eksamen. Denne dekker kravene i det normative dokumentet for akkreditert sertifisering som Risk Manager

Kursomtale:
Kurset dekker alle typer av risiko i organisasjoner. Det er ingen bransjetilhørighet i kurset, men det gir en grunnleggende forståelse av risiko og er en basis for videre arbeide i aktuelle bransjer.

Påmeldingsfrist: 21. april

Program og påmelding