Glen Dimplex Nordic AS og Oras AS inngår samarbeidsavtale

Glen Dimplex Nordic og Oras har nylig inngått en avtale hvor Oras blir autorisert garantiverksted for ferdige systemer fra Glen Dimplex.

I tillegg til å bygge opp en egen serviceorganisasjon i Norge, har Glen Dimplex valgt å inngå en samarbeidsavtale for service på Dimplex varmepumper med Oras. Oras har på sin side øremerket spesielt personell som skal betjene Glen Dimplex og deres kunder. Disse spesialistene har allerede vært på inngående trening hos Glen Dimplex’ laboratorier og testsentre i Tyskland.

– For Oras passer denne avtalen ypperlig, sier markeds- og utviklingsdirektør Anders Bredesen hos Oras.

– Vi har en klar og tydelig uttalt strategi om å vokse betydelig innen service, og denne serviceavtalen glir rett inn i strategien. Samtidig er vi opptatt av å bidra til at våre kompetente medarbeidere utvikler seg faglig. Også i den sammenheng er det nok en fin match

mellom strategi og handling for oss, avslutter Bredesen.

– Vi anser at avtalen med Oras styrker posisjonen vår ytterligere i markedet, og at vi med vår sterke produktkunnskap i samarbeid med Oras sin sterke serviceorganisasjon skaper trygghet for kundene våre. Vi ser fram til samarbeidet med Oras som passer Glen Dimplex godt strategisk sier Geir Paulsen CEO i Glen Dimplex.