Ill. Norwegian Property

Norwegian Property leier ut til DLA Piper Norway

Norwegian Property har inngått avtale med Advokatfirma DLA Piper Norway DA om utleie av i overkant av 5 000 kvadratmeter i Stranden 5 på Aker

Brygge.

Avtalen løper over ti år og forventet innflytting er første

kvartal 2015 når rehabiliteringen av eiendommen er ferdigstilt.

Leienivået er markedsmessig og reflekterer områdets attraktivitet og standarden på kontorarealene etter en omfattende rehabilitering, heter det i en melding fra selskapene.

Eiendommen Stranden 5 (tidligere Kaibygg I) ble opprinnelig bygget i 1986, og var tidligere hovedkontor for DnB. Norwegian Property gjennomfører nå en fullstendig rehabilitering av eiendommen.

- Bygget vil etter ombyggingen fremstå med moderne funksjonalitet, arealeffektivitet og fremtidsrettede miljøløsninger. Samlet areal i eiendommen utgjør i overkant av 30.000 kvadratmeter. Stranden 5 er et av de mest sentrale byggene på Aker Brygge. Det henvender seg ut mot sjøen på den ene siden,

og på motsatt side mot Aker Brygges sentrale byrom med Bryggetorget og Holmens gate, skriver de.

- Vi er svært fornøyd med inngåelsen av den nye leiekontrakten. Den nye kontrakten med DLA Piper Norway og tidligere inngåtte kontrakter medfører at det nå bare gjenstår 9.000 kvadratmeter som ikke er utleid i Stranden 5, hvorav kontor utgjør omkring 5 000 kvadratmeter. Samlet utleiegrad for hele eiendommen utgjør 71 prosent ett år før ferdigstillelse, sier administrerende direktør Olav Line i Norwegian Property.

- Vi er selvsagt svært fornøyde med nå å ha sikret oss det vi anser for å være de mest attraktive lokalene på Aker Brygge, sier Hans Christian Brodtkorb, managing partner i Advokatfirma DLA Piper Norway DA.