Elisabeth Bjaanes ny teknisk sjef i Mesterhus Norge

Elisabeth Bjaanes etterfølger Christoffer Aas Clementz som teknisk sjef i Mesterhus Norge.

Elisabeth Bjaanes er 45 år og bosatt i Oslo. Hun har siden 2010 vært ansatt som seniorrådgiver ved SINTEF Byggforsk og har blant sine hovedoppgaver å være prosjektleder og fagredaktør for anvisninger i Byggforskserien.

Hun er utdannet bygningsingeniør fra Høgskolen i Oslo, studieretning konstruksjonsteknikk og sivilingeniør fra bergavdelingen ved NTNU/NTH.

– Mesterhus har lenge ligget langt fremme når det gjelder satsing på lavenergiboliger og passivhus, og med Elisabeth på laget er jeg overbevist om at vi er rustet til å ta fatt på neste kapittel i utviklingen av den kommende generasjon boliger som vil kreve mer effektiv byggeprosess og standardløsninger, sier kjedeleder i Mesterhus Norge, Raymond Myrland.

– Jeg ser fram til å videreføre det gode arbeidet med energieffektive boliger fra mine forgjengere. Energieffektive boliger krever kvalitetsarbeid. Jeg gleder meg derfor spesielt til å jobbe tett med de mange dyktige byggmestrene for å videreutvikle rasjonelle og effektive byggemetoder med kvalitet i sentrum, sier Bjaanes.

– Vi er glad for å få med Elisabeth på laget og er overbevist om at hun vil være en god ressurs for Mesterhus med tanke på de utfordringer vi står foran med stadig skjerpede krav, og markedets forventning om kvalitetsboliger til riktig pris, avslutter Myrland.

Elisabeth Bjaanes tiltrer stillingen 1. desember i år.