Ny administrerende direktør i AS Miljøbygg

Helge J. Nakken blir ny administrerende direktør i AS Miljøbygg innen 1.desember 2013. Han etterfølger Øystein Nordal som søker nye utfordringer i tilsvarende stilling i søsterselskapet Agathon Borgen AS på Kløfta.

- Etter 12 år i byggenæringen, på leverandørsiden og tidligere 10 år innen eiendomsforvaltning var dette en sjelden mulighet til å søke seg inn i en svært interessant stilling i et velrenomert entreprenørselskap på Gjøvik, sier Helge J. Nakken i en pressemelding.

- AS Miljøbygg er den største bygningsentreprenøren i Oppland og de har levert gode resultater i mange år, selv i et marked med hard konkurranse, legger 49-åringen til

Nakken er utdannet siviløkonom fra BI, og kommer fra Byggmakker Norgros, hvor han har hatt stillingen som administrerende direktør. Han har arbeidet i ulike posisjoner i Byggmakker-systemet siden starten på Gjøvik i 2001.

- Jeg har stor tro på at Helge, med hans bakgrunn og profil, vil bidra til å løfte Miljøbygg ytterligere, sier styreleder Sven Christian Ulvatne.

- Miljøbygg er fra før av et solid og meget veldrevet selskap i Mjøsregionen, og var i 2012 det selskapet med best inntjening av BackeGruppens entreprenørselskaper, fortsetter Ulvatne og legger til at Nakken overtar et selskap som har gjort store fremskritt under Nordals femårige ledelse.

En viktig del av Backegruppens strategi er lokalt forankrede selskaper med god egenproduksjon på betong og tømrerarbeider.

- Det at vi har fått på plass en leder av dette kaliberet som også er bosatt i AS Miljøbyggs kjerneområde er vi svært fornøyde med, avslutter Ulvatne.