Tre nye Birken-år

Flere tusen representanter fra byggenæringen har de siste årene vært med på de ulike Birkebeiner-arrangementene. Nærmere 4 000 har deltatt på laget til Norcem, Weber/Leca og Byggeindustrien/bygg.no siden 2008. Torsdag ble vi enige med Birkebeiner-arrangørene om en ny hovedsponsoravtale for årene 2014-2016.

Avtalen omfatter alle arrangementene (ski, løp, landeveissykkel og terrengsykkel) og intensjonen er at det konseptet de tre har hatt for årene 2008-2013 videreføres.

Interessen for Birken har økt dramatisk de siste årene. I løpet av minutter er arrangementet utsolgt. Spesielt er rittet veldig populært. Redningen for mange har da vært sponsoratet vårt.

Mange er blitt utfordret – og de aller fleste av dem som har tatt utfordringen om å være med, har aldri angret. Aldri har vi vel hatt flere spreke mennesker i byggenæringen enn i dag. Dette betyr mye både for motivasjon og helse.

Flere utøvere har opp gjennom årene deltatt på lag til ulike sponsorer. For oss er det veldig hyggelig å få tilbakemeldingene om at vårt lag topper. Dette kommer selvsagt av at medarbeiderne våre som jobber med Birken, er noen fantastiske entusiaster. De gjør alt for at alt skal gå på skinner og for at alle skal trives. Det koster mye både økonomisk – og ikke minst menneskelig – å være sponsor for et så stor arrangement. Vi takker dem hos oss som har gjort dette til den store suksessen det har blitt.

Både Norcem, Weber/Leca og Byggeindustrien gjør jo dette for å styrke relasjonene til våre kunder. Vi har sannelig fått mye igjen. Etter hvert eneste arrangement er mailboksen vår full av takksigelser og lovord. Det er moro at folk trives på Birken-arrangementene. Været har ikke alltid vært på vår side, men til tross for det har folk hatt en stor opplevelse. De har gjennomført en formidabel oppgave og det kan de være stolte av. De har mestret.

Velkommen til nye eventyr.