Gode strømråd øker effektiviteten i Selvaagbygg

Selvaagbygg nye prosjekt på Storo bruker El-Bjørn på provisorisk byggestrøm og gode råd. Gjennomtenkte planer og tett samarbeid i forkant gir bedre flyt i prosjektet.

På Lillohøyden på Storo er et stort prosjekt iverksatt. Her skal det bygges 253 nye leiligheter fordelt på tre blokker. Hele prosjektet skal overleveres innen november 2015.

– Vi setter høye krav til våre leverandører og samarbeidspartnere. Når tomteeier og byggherren gir oss tilliten til å prosjektere og produsere på deres eiendom, er det vårt ansvar å vise at vi er tilliten verdig. El-Bjørn sine løsninger og kompetanse blir viktige faktorer i prosessen. De tilfredsstiller våre behov og innfrir våre krav på en god måte, sier Håvard Henriksen, prosjektleder i Selvaagbygg

– El-Bjørn bistår med planlegging og oppbyggingen av hele provstrømløsningen på byggeplassen. Tekniske tegninger og konsultasjon i forkant, samt skreddersydde løsninger har gitt oss en sømløs oppstart. Vi får også forutsigbarhet i forhold til budsjett samt oppbygning og dimensjonering av provstrøm for de arbeidene som skal gjennomføres. Det er mye strøm som skal leveres og det er avgjørende for oss å benytte riktige løsninger og kompetanse, fortsetter Henriksen.

El-Bjørn utvikler og produserer helhetsløsninger for strømdistribusjon, belysning og klimakontroll i midlertidige installasjoner. Samarbeidsavtalen med Selvaagbygg omfatter provisoriske strøm- og belysningsløsninger og inkluderer tett oppfølging, rådgivning og veiledning før og underveis i prosjekter.

– Det er veldig morsomt og spennende å samarbeide med en stor aktør som Selvaagbygg. Godt samarbeid sikrer raske og gode rutiner. Vi skal vise vår kvalitet over tid ved å løse behov og utfordringer før de dukker opp. De første store leveransene er på plass og i drift. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Bjørn Ulleberg, administrerende direktør i El-Bjørn AS.

– Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med El-Bjørn så langt. Når høsten kommer tar vi også i bruk deres belysningsløsninger og det er helt klart interessant å se på deres innovative klimaløsninger når vinteren står på trappene, avslutter Henriksen.