John Martin Pedersen til OXER Gruppen

John Martin Pedersen (40) er ansatt som ny eiendom- og utviklingssjef i OXER Gruppen. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Backe Prosjekt AS.

Pedersen er sivilingeniør, integrert bygningsteknologi, fra Høgskolen i Oslo (1997) og Høgskolen i Narvik (1999). Han har lang og variert yrkeskarriere fra bransjen, og har hatt administrative og prosjektleder roller både som byggherre og entreprenør.

OXER Gruppen er en av Norges større aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom. Selskapet eier og forvalter egne eiendommer på ca. 150.000 kvm. I tillegg finnes det et utviklingspotensial på ca. 130.000 kvm på selskapets tomter.

OXER Gruppen har sin opprinnelse fra 1945 gjennom selskapet Ole K. Karlsen.

- Jeg er svært tilfreds med ansettelsen av John Martin Pedersen i nyopprettet stilling som eiendoms- og utviklings-sjef i OXER Gruppen. Med sin brede bransjeerfaring vil han være et positivt, og viktig bidrag til selskapets videre utvikling, sier administrerende direktør Erling Langeland.

- Etter flere år som prosjektleder ser jeg nå frem til å ta fatt på nye utfordringer. Med selskapets spennende eiendomsmasse og særdeles gode renomme, gleder jeg meg til å bistå i driften av våre eiendommer, utvikle våre tomter og investere i nye prosjekter, sier John Martin Pedersen.