Johansen ny Faveo-direktør

1.juni 2013 ble Knut Jonny Johansen konstituert som konsernsjef og administrerende direktør i Faveo konsernet.

Johansen blir leder for både den norske virksomheten Faveo Prosjektledelse AS, og morselskapet Faveo Management AS der også det svenske datterselskapet rapporterer inn.

Johansen er 56 år og utdannet sivilingeniør fra ved NTH (nå NTNU) og har 2. avdeling jus fra universitetet i Bergen. Johansen er i dag regiondirektør for den største regionen i Faveo, region Øst med hovedkontor i Oslo. Øst har også kontorer i Sarpsborg og Tønsberg som betjener henholdsvis Øst og Vestfold.

Han har lang og bred erfaring både som prosjektleder, prosjektdirektør og som linjeleder. Før han kom til Faveo i 2010 var han administrerende direktør i Undervisningsbygg.

Konsernsjef Thorbjørn Overholt som fylte 60 år i april går av som konsernsjef i Faveo Management AS. Overholt var styreleder i Faveo Management AS da han overtok som konsernsjef for to år siden. Overholt går tilbake til sitt tidligere virke som rådgiver og forretningsutvikler.

Overholt har gjort en formidabel innsats for Faveo sier styreleder Olof Ehrlén. Han har nedlagt et betydelig arbeid og forlater Faveo da selskapet er i bedre forfatning enn noen gang. Faveo har vært gjennom en stor og vellykket utviklingsprosess i løpet av kort tid. En stor takk til Overholt for hans tid som styreleder og konsernsjef.