Ny salgs- og markedsdirektør i Selvaag Bolig

Bård Teigland (50) er ansatt som salgs- og markedsdirektør i Selvaag Bolig ASA.

Teigland har bred ledererfaring innen salg og distribusjon fra eiendomsmegling og bank, blant annet som leder i DNB-konsernet gjennom flere år.

- Selvaag Bolig har et langsiktig mål om å øke salget fra 1 000 til 1 500 boliger årlig. Vi har stor tro på at Teiglands solide bakgrunn fra salgsorientert virksomhet vil bidra til at vi når disse målene, sier administrerende direktør Baard Schumann.

- Selvaag Bolig er en ledende boligutvikler som driver boligutviklingen fremover gjennom innovasjon, profesjonalitet og kundefokus. Selskapet har en sterk markedsposisjon og en meget dyktig organisasjon som leverer godt i et konkurranseutsatt marked. Det er en spennende utfordring å få bidra til å videreutvikle et selskap som dette, sier Bård Teigland.

Selvaag Boligs tidligere salgs- og markedsdirektør Anne Grethe Storaker blir direktør for konsept- og produktutvikling.

- Vi skal jobbe mer målrettet med å videreutvikle og standardisere våre eksisterende produkter og konsepter, og utvikle nye. Dette vil være svært viktig for den videre utviklingen av Selvaag Bolig. Anne Grethe har lang erfaring og god kompetanse på dette området, blant annet gjennom arbeidet med våre varemerker Start, Hjem og Pluss. Det er derfor naturlig at hun leder dette arbeidet, sier Baard Schumann.