Forsvarsbygg signerer med JOINT Collaboration

Forsvarsbygg har tegnet avtale med JOINT Collaboration om leveranse av web-basert samhandlingstjeneste, JOINT ProsjektHotell.

Forsvarsbygg forvalter over 18 000 eiendommer, bygg og anlegg i 365 kommuner fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Selskapet utvikler eiendom for Forsvaret, og utlyste i den forbindelse en anbudskonkurranse tidligere i år. Utlysningen la vekt på å finne en leverandør som kunne levere et verktøy for effektiv informasjonsutveksling mellom interne og eksterne aktører i de ulike prosjektene. Videre har Forsvarsbygg lagt vekt på kvalitet, pris, sikkerhetskrav og kompetanseoverføring fra leverandør – JOINT ProsjektHotell rangerte høyest på samtlige av kriteriene.

- Totalt sett var tilbudet fra JOINT Collaboration å anse som det beste tilbudet for Forsvarsbygg. JOINT Collaboration har dokumentert en god teknisk løsning og en løsning for web-basert samhandlingstjenester som er godt i samsvar med Forsvarsbygg behov ved gjennomføring av byggeprosjekter. Vi har som målsetting å ta i bruk ProsjektHotell i alle våre byggeprosjekter, sier Seniorrådgiver Per Utgård i Forsvarsbygg.

- Vi er svært glade for at Forsvarsbygg har valgt JOINT ProsjektHotell som samhandlingsverktøy. Smarte samhandlingsløsninger bidrar til økt prosjektkvalitet og lønnsomhet, og dette er faktorer som er viktigere enn noensinne i byggebransjen. JOINT ProsjektHotell gir bedre kontroll og oversikt, juridisk sporbarhet, online godkjenningsprosesser og redusert administrativ belastning. Vi ser frem til et godt samarbeid med Forsvarsbygg i årene som kommer, sier Knut Albin Andersen, salgsdirektør i JOINT Collaboration.