Vil ha næringen med på Bygg21-samlinger

Arbeidet med Bygg21 er nå i full gang. Frem mot sommeren skal det arrangeres en rekke regionale arbeidsmøter med Bygg21 som tema.

Totalt blir 400 representanter fra hele verdikjeden – fra byggherre til produsenter – invitert til å diskutere og gi innspill til strategiene som skal skape og styrke en kunnskapsbasert næring.

– Det er næringen som selv vet hvor skoen trykker og som vet hvilke innsatsområder som må prioriteres. Derfor er det viktig at næringen engasjerer seg og stiller opp på disse arbeidsmøtene, sier styreleder Petter Eiken i Bygg21.

I 2013 skal det utvikles tre strategier, FoU og innovasjon, utdanning og formidling av kunnskap og erfaringer gjennom Bygg21.

– Det vi nå gjør er å arrangere ti regionale arbeidsmøter. Dette vil skje i ulike byer, og starter i Tromsø 14. mai. Det siste møtet er i Oslo 20. juni. Det legges opp til at ca. 40 personer, som representerer verdikjeden møtes for å diskutere – og gi innspill til strategiene. Når vi er ferdige vil mer enn 400 personer ha bidratt med sine synspunkter, og gir et godt grunnlag for å bearbeide strategiene i annet halvår 2013, legger Eiken til.

– Man blir i prinsippet invitert til møtene, men jeg ser gjerne at entusiastiske representanter for byggenæringen henvender seg direkte til oss, sier Eiken.

Her er oversikten over møtene:
Tromsø 14. mai
Trondheim 22. mai
Bergen 30. mai
Stavanger 4. juni
Kristiansand 6. juni
Drammen 11. juni
Lillestrøm 13. juni
Moss 18. juni
Oslo 20. juni