Alt-mulig-automat fra Proffpartner

ProffAutomat fra skal hjelpe til med bade innkjøp, tilgjengelighet og kontroll, skrifer Proffpartner I en pressemelding.

Alt fra verktøy, verneutstyr og festemidler, til kjemiske midler kan mates inn I Proffpartners nye automat. Det er kun størrelsen på produktene som gir begrensninger, skriver selskapet I en pressemelding for produktet.
Industrivareleverandøren skriver stolt at ProffAutomat er først ute med å tilby helautomatisk lagerplass til mer nyttig utstyr.

Innholdet forhåndsdefineres av kunden, og brukerne, enten det er håndverkere, lagerarbeidere eller rengjøringspersonell, henter ut utstyr ved behov.

– Automaten gir ubemannet hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Utfordringer rundt tilgjengelighet av utstyr i virksomheter med skiftordninger fjernes. Samtidig gir den bedre kontroll og sikkerhet enn tradisjonelle lagre, tilbyr riktig utstyr til personalet, reduserer gangtid og øker tilgjengeligheten.

Alt i alt er dette med på å minimere svinn til null, uttaler Erik Chapman, kjededirektør i ProffPartner, i pressemeldingen.

Automaten kan kobles til nett via 3G, kabel eller WiFi.

Varebeholdningen kontrolleres automatisk eller manuelt, og hyppigheten på uttak av utstyr rapporteres, og sørger for at beholdningen ikke går tom.

– Begrensning av uttak per bruker fordrer utstyrskontroll. Samtidig fjernes administrasjon rundt innkjøp gjennom automatisk rapportering og påfylling. ProffAutomaten utfyller tilbudet vårt på forsyningsløsninger, påpeker Chapman.

– ProffAutomaten ble vist frem til mange kunder i februar. Den vekket stor interesse og vi er i dialog med flere som ønsker å teste dette ut, sier Chapman.